amex arrow-down australia cart download facebook fax google grid-view instagram list-view login mail mc minus money_back nav paypal phone pin pinterest plus returns rss search shipping tumblr twitter vimeo visa waranty wishlist x youtube zoom
Handlevogn
14 DAGS RETUR
WKF GODKJENT KARATE RANGE TILGJENGELIG 🥋

Vilkår og betingelser

VILKÅR
GENERELLE SALGSBETINGELSER
Velkommen til nettstedet SMAI NORGE. Produktene og tjenestene som SMAI NORGE tilbyr, er underlagt følgende vilkår og tillegg til følgende:

Retur av vare
Frakt
Personvern
Vi anbefaler at alle tidligere nevnte dokumenter leses grundig før du fortsetter. Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene når som helst uten forhåndsvarsel gitt.

1. Avtale

1.1 I disse vilkårene betyr 'SMAI NORGE', 'Vi', 'Våres' eller 'Oss' SMAI NORGE; og 'Du' eller 'Din' betyr personen som godtar vilkårene.

1.2 Ved å få registrere deg for tilgang til, kontakte, kjøpe gjennom, registrere eller på annen måte bruke SMAI NORGEs nettsted og / eller SMAI NORGEs produkter og / eller tjenester, signerer du ditt samtykke til alle våre prosedyrer, regler, forskrifter, vilkår og betingelser på dette nettstedet, og dermed utgjøre det en kontrakt mellom kunden (deg) og SMAI NORGE

1.3 Ved å godta vilkårene anerkjenner du at du er over 18 år.

2. Bruk av nettstedet

2.1 SMAI NORGE gir deg en begrenset ikke-overførbar, ikke-tilbakekallbar lisens for å få tilgang til og bruke dette nettstedet ved å vise det midlertidig i nettleseren din. Dette er gitt på grunnlag av at du ikke vil (med mindre det er uttrykkelig tillatt av oss skriftlig):

Last ned eller modefisere inholdet
Representerer feilaktig noen av produktene eller tjenestene vi tilbyr på dette nettstedet. Dette inkluderer vedlegging av en produktbeskrivelse, bilde av SMAI NORGE-produkt eller innhold relatert til SMAI NORGE-produkter, men salg av dårligere produkter som ikke produseres eller distribueres av SMAI NORGE
Bruk metakoder eller annen skjult tekst som har tilknytning til SMAI NORGE navn og varemerke
Benytte kommersiell informasjon som er gitt
2.2 Du kan ikke distribuere, selge, reprodusere, lease, lage avledede arbeider fra, modifisere, omforme, demontere, overføre, vise eller på annen måte utnytte dette nettstedet eller noe innhold i det (med mindre det er uttrykkelig tillatt av oss skriftlig). Du kan ikke distribuere, laste opp til eller på annen måte publisere gjennom dette nettstedet informasjon, innhold eller annet materiale som:

Brudd eller krenker patenter, varemerker, opphavsrett, forretningshemmeligheter eller andre eiendomsrettigheter til enhver person eller enhet
Inneholder skadelige koder eller egenskaper som virus, falldører, ormer, trojanske hester eller insekter
Ærekrenkende, uanstendig, støtende, truende, skadelig eller noe som potensielt kan føre til rettslige skritt
2.3 SMAI NORGE forbeholder seg retten til å kansellere kontoer, nekte service, kansellere bestillinger eller ta søksmål etter vårt skjønn dersom vi anser at en kundes oppførsel bryter med gjeldende lov, eller er skadelig for SMAI NORGEs interesser eller bryter med vilkårene ovenfor.

2.4 Selv om vi gjør vårt ytterste for å sikre sikkerheten og integriteten til innhold fra noen parter tilknyttet SMAI NORGE-merket (eller på annen måte), garanterer vi ikke dette nettstedet, det at servere eller e-post sendt fra SMAI NORGE er fri for feil, virus eller annet skadelig innhold. Vi tar ikke noe ansvar for skader som kan oppstå i forbindelse med din bruk av nettstedet.

3. Produkter

3.1 Funksjoner og spesifikasjoner på et produkt kan endres uten varsel.

3.2 All vekt og dimensjoner på produktene som er beskrevet på nettstedet er omtrentlige

4. Priser

4.1 Prisene på nettstedet kan endres uten varsel.

4.2 Hvis et produkt på nettstedet vårt blir feilpriset, vil vi kontakte deg før frakt for å be om du vil kjøpe produktet til riktig pris eller kansellere bestillingen. Hvis bestillingen må kanselleres og du allerede har blitt belastet, vil det umiddelbart bli tilbakebetalt betalingsbeløpet når saken er rettet.

4.3 Alle priser oppført på nettstedet inkluderer 25% moms

4.4 Prisen på et produkt kan ikke varieres med mindre det er skriftlig avtalt mellom deg og oss.

4.5 Alle oppgitte priser er eksklusive leveringsgebyrer.

5. Bestillinger

5.1 Ved å plassere en bestilling på nettstedet vårt eller på annen måte bestille varer hos SMAI NORGE godtar du å inngå en kjøpekontrakt for å kjøpe produktet fra SMAI NORGE.

5.2 Bestillinger anses å være mottatt av SMAI NORGE når du mottar en e-postbekreftelse.

5.3 Det er ditt ansvar å sikre at riktig informasjon blir gitt når du fullfører bestillingen.

5.4 SMAI NORGE er ikke ansvarlig for internettforstyrrelser eller tekniske problemer som kan forårsake forstyrrelser eller forsinkelser i bestillingen din.

5.5 SMAI NORGE forbeholder seg retten til å avvise å inngå en kjøpekontrakt med deg og kan kansellere bestillingen din når som helst før bestillingen sendes.

5.6 Hvis du trenger å kansellere bestillingen din, må du kontakte oss før utsendelsen. Full refusjon vil bli gitt med e-postbekreftelse.

5.7 Hvis bestillingen allerede er sendt, må du følge Returretningslinjene.

5.8 SMAI NORGE er ikke ansvarlig for feil leveringsinformasjon. Hvis du har oppgitt feil leveringsinformasjon, vil leveringsgebyrer gjelde.

5.9 For tilbud, estimater, salgsordrer, skatte proforma og eller skattefakturaer, er det ditt ansvar å kontrollere at alle koder, antall og priser er riktige, eller på annen måte varsle oss.

6. Betaling

6.1 Betalinger behandles umiddelbart etter bekreftelse av bestillingen.

6.2 Betalinger kan fullføres på dette nettstedet ved hjelp av et VISA eller Mastercard, med mindre annet er angitt i en tidligere skriftlig avtale.

6.3 Hvis betalingen utløser vårt system for forebygging av svindel, blir ikke bestillingen behandlet før vi kontakter deg for å bekrefte ytterligere detaljer.

7. Levering

7.1 SMAI NORGE påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skade som er påført som følge av forsinkelser utenfor vår kontroll, inkludert men ikke begrenset til forsinkelser i forsendelse, vær, trafikk, ulykker, travle perioder og andre uforutsigbare omstendigheter.

7.2 SMAI NORGE sender kun varer til de Skandinaviske landene, Norge, Sverige og Danmark. Vi vil ikke levere produkter til postboks adresser, militære adresser eller lagerhotell adresser.

7.3 Dine fraktkostnader på nettstedet inkluderer pakke service og påfølgende levering (hvis nødvendig), med mindre annet er oppgitt i tilbudet / fakturaen.

7.4 Dine fraktkostnader inkluderer ikke adresseendring, fjernleveranse, overlevering, omlevering, kranlevering og manglende henting av bestillingen fra nærmeste depot innen 48 timer.

7.5 Du må signere for utlevering av vare.

7.6 Det er ditt ansvar å sjekke varene dine ved mottak. Ved å signere på leveransen godtar du at antall varer du mottar samsvarer med nummeret på fraktbrevet og kolli og at varene er i akseptabel tilstand.

7.7 Vi anstrenger oss for å sikre at varene sendes i tilstrekkelig emballasje for ikke å bli skadet under transport, men hvis du mottar en skadet pakke, vennligst kontakt oss innen 48 timer etter mottak av pakken.
Krav mottatt utenfor de 48 timene vil bli ansett som 'lagringsskader', og vil være ugyldige.

7.8 Når skriftlig tillatelse er gitt til å la ordren være uten tilsyn, med mottak eller med annen skriftlig instruksjon, uten å få en signatur som bekrefter levering, vil SMAI NORGE og våre kurerer bli løslatt for alt ansvar og ansvar for varene som er levert og etterlatt uten tilsyn, og dette ansvaret overføres til deg ved levering.

7.9 Når bestillingen er sendt fra vårt lager, refunderes ikke fraktkostnader ettersom tjenesten er påløpt.

7.10 Internasjonale bestillinger er underlagt avgifter og avgifter som gjelder i importlandet. Ta kontakt med din lokale tollmyndighet om gjeldende priser. Det er ditt ansvar å dekke disse merkostnadene. Fraktkostnadene dine som er oppgitt av SMAI NORGE dekker bare forsendelses delen, frakten.

8. Retur

8.1 Forandrer du mening og ikke ønsker varer må du overholde retningslinjene våre for retur.

8.2 For hjelp med retur av vare vennligst kontakt smai@online.no

8.3 Du må følge instruksjonene fra SMAI NORGE personell for en lett retur av vare(er).

8.4 Returnerte produkter må være i salgbar tilstand, det vil si i originalemballasjen med alt tilbehør.

8.5 Hvis du returnerer et produkt med feil, kan du returnere produktet uten originalemballasjen.

8.6 Refusjoner behandles innen ti virkedager, men vi er ikke ansvarlige for forsinkelser som er utenfor vår kontroll, inkludert men ikke begrenset til bankleverandører.

8.7 Det er ditt ansvar å sikre at produktet mottas på lageret trygt. SMAI NORGE er ikke ansvarlig for tap eller skade som kan oppstå før den mottas på vårt lager.

9. Garantier

9.1 Alle produktene fra SMAI NORGE dekkes av en 30 dagers produsentgaranti fra fakturadatoen, med mindre annet er spesifisert i garantipolitikken.

9.2 Alle produkter som selges av SMAI NORGE har en produksjonsgaranti som dekker produktets strukturelle integritet, så lenge utstyret er egnet til det tiltenkte formålet (dette ekskluderer tilbudsvarer). Hvis produktet viser seg å være feil eller skadet, vil SMAI NORGE reparere, erstatte eller tilbakebetale varen; med mindre (men ikke begrenset til):

Produktet har ikke blitt brukt til det opprinnelige tiltenkte formålet
Normal slitasje
Kosmetiske skader
Misbruk
Feil installasjon / montering
Feil lagring
Dårlig vedlikehold
Utenfor garantiperioden
Mangel på kjøpsbevis
9.3 Våre varer kommer med garantier som ikke kan utelukkes i henhold til kjøpsloven, forbrukerloven. Dersom varen har en mangel og dette ikke skyldes kjøperen eller forhold på kjøperens side, kan kjøperen i henhold til reglene i forbrukerkjøpsloven kapittel 6 etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake.Selgeren skal foreta rettingen eller omleveringen innen rimelig tid. Retting eller omlevering skal foretas uten kostnad for kjøperen, uten risiko for at kjøperen ikke får dekket sine utlegg og uten vesentlig ulempe for kjøperen. Selgeren kan ikke foreta mer enn to forsøk på retting eller omlevering for samme mangel, med mindre det foreligger særlige grunner som gjør at ytterligere forsøk er rimelig. Du har rett til erstatning eller refusjon for større svikt og kompensasjon for ethvert annet rimelig forventet tap eller skade. Du har også rett til å få reparert eller erstattet varen hvis varene ikke er av akseptabel kvalitet og feilen ikke utgjør en større feil. Selv om kjøperen verken krever retting eller omlevering, kan selgeren tilby retting eller omlevering dersom dette skjer uten opphold. Dersom selgeren sørger for slik retting eller omlevering, kan kjøperen ikke kreve prisavslag eller heving. Prisavslag: Dersom mangelen ikke rettes eller omleveres, kan kjøperen kreve forholdsmessig prisavslag. Heving: I stedet for prisavslag kan kjøperen heve avtalen, unntatt når mangelen er uvesentlig. Erstatning: Kjøperen kan også kreve erstatning for økonomisk tap han eller hun lider som følge av at varen har en mangel jf. forbrukerkjøpslovens § 33. Kjøperen må melde krav til selgeren ved reklamasjon. Reglene om reklamasjon gjelder i tillegg til, og uavhengig av, reglene om angrerett og eventuelle garantier stilt av selger.

9.4 Det er kjøpers ansvar å sikre korrekt installasjon og vedlikehold av produktene, og informere ytterligere brukere eller kunder om riktig utstyrsbruk og -håndtering. Vi anbefaler at du gjennomfører regelmessig utstyrskontroll for å sikre at alle produktene dine vedlikeholdes riktig og erstattes etter behov.

10. Gavekort

10.1 Gavekort kan brukes som betaling på nettstedet.

10.2 Gavekort vil bli sendt til deg. Vi påtar oss ikke noe ansvar for feil i e-postadressen til kupongmottakeren.

10.3 SMAI NORGE er ikke ansvarlig for tap, tyveri eller ulovlighet av gavekort.

10.4 Gavekort kan ikke innløses kontant.

10.5 Gavekort har ikke en utløpsdato, med mindre annet er spesifisert på skriftlig tidspunkt.

10.6 Gavekort kan ikke refunderes.

11. Kampanjer

11.1 Kampanjekoder kan ikke brukes på tidligere bestilte bestillinger.

11.2 Kampanjekoder som tilbyr prosent avslag, kan ikke brukes i kombinasjon med andre kampanjekoder eller prosentvist salg.

11.3 Kampanjekoder kan ikke overføres eller innløses for penger eller kreditt.

11.4 Salgsfremmende koder kan ikke brukes på eksisterende bestillinger og veltes ikke tilbake på bestillinger.

11.5 Visse produkter kan være ekskludert fra kampanjekoder.

11.6 For å bruke en kampanjekode, må du oppgi den i kassen før du fullfører bestillingen.

12. Ansvar

12.1 Vi gjør vårt ytterste for å gi riktig, rettidig og nøyaktig informasjon på dette nettstedet og alle tilknyttede områder der det er mulig for kontaktpunkt. SMAI NORGE gir ingen garantier av noe slag med hensyn til driften av dette nettstedet, produktene, produktbeskrivelsene, materialet, innholdet eller informasjonen på dette nettstedet, og som sådan er alt på "som det er" -basis. I den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, fraskriver vi oss alle garantier, uttrykt eller underforstått, inkludert (men ikke begrenset til) underforståtte garantier om selgerens evne og egnethet for et bestemt formål.

12.2 Ved å godta disse vilkårene indikerer du at du godtar å sikre at all informasjon, produkter og tjenester som er tilgjengelige på dette nettstedet oppfyller dine krav.

12.3 SMAI NORGE kan ikke holdes ansvarlig (for lovens fulle omfang) for skader av noe slag som oppstår ved bruk av dette nettstedet. Dette inkluderer (men er ikke begrenset til) direkte, indirekte, tilfeldige, straffende og følgeskader, feil, unøyaktigheter eller feil på dette nettstedet, er heller ikke noe SMAI NORGE vil bli holdt ansvarlig for i den fulle grad av loven.

12.4 SMAI NORGE kan ikke garantere nøyaktigheten av innleveringer eller meninger og kan derfor ikke holdes ansvarlig eller ansvarlig for innholdet i slike. Hvis det er informasjon du har kommet over som du mener er upassende, vennligst gi oss beskjed via smai@online.no Dette innholdet vil bli gjennomgått av personalet fra SMAI NORGE, og hvis det anses upassende, vil det bli fjernet innen en rimelig tidsramme. Alle innsendinger eller meninger uttrykt på www.smai.no eller i e-postene våre er individets synspunkter og gjenspeiler kanskje ikke vårt eget.

12.5 Når du deltar i fysisk trening eller bruker SMAI NORGE-utstyr, risikerer du muligheten for alvorlig personskade, funksjonshemning eller i noen tilfeller død. Ved å delta i fysisk trening godtar du at du gjør det på egen risiko, av egen vilje, og antar all risiko for å skade deg selv.

12.6 Du samtykker i at SMAI NORGE og dets tilknyttede selskaper ikke er ansvarlige for og tar intet ansvar i tilfelle noen person eller personer som bruker SMAI NORGE-produkter skader eller blir skadet. Bruk SMAI NORGE-utstyr bare under oppsyn av en dyktig instruktør / trener som ansvarlig overvåker teknikker, treningsintensitet og sikrer at kundene er riktig trent og fysisk kondisjonert.

12.7 Mindreårige som bruker disse produktene, bør ha konstant, kvalifisert tilsyn av voksne.

12.8 Ikke bruk gammelt, modifisert, skadet eller feilmontert utstyr, da tilstanden eller effektiviteten til produktet kan avta med tiden og bruken.

12.9 Rådfør deg med legen din før du begynner på et treningsprogram og kjenn til dine begrensninger.

12.10 Beskyttelsesprodukter anbefales kun for ikke-kontakt eller lettkontaktbruk, med mindre annet er angitt på produktet.

12.11 SMAI NORGEs sparring-produkter er kun ment for å redusere risikoen og alvorlighetsgraden ved utilsiktet skade på beskyttede områder under overvåket, ikke-kontakt eller lettkontakt sparring.

12.12 SMAI NORGE boksehansker anbefales for å hjelpe til med støtbeskyttelse og er kun beregnet for lettkontakt på myke treningsmål som polstrede skjold, hengende sekker, slagposer osv. Lettkontakt er definert som en kraft som ikke vil forårsake smerte, skade, penetrasjon eller synlig bevegelse av motstanderen / målet.

12.13 Kampsportvåpen fra SMAI NORGE anbefales kun for utstillingsformål. All annen bruk av disse produktene gjøres på egen risiko.

12.14 SMAI NORGE er ikke ansvarlig for feil eller ulovlig bruk eller modifisering av våpnene.

12.15 Noen våpen kan være ulovlige i brukerens område; brukeren må undersøke og følge statlige lover

12.16 Våpen vil ikke selges til noen under 18 år.

13. Opphavsrett

13.1 Alt innhold og alt materiale på dette nettstedet tilhører SMAI Pty Ltd og er derfor underlagt copyright av Sports Master Athletic International Pty Ltd 1985 og kan ikke dupliseres uten vårt uttrykkelige samtykke. Dette inkluderer (men er ikke begrenset til) bilder, logoer, design, knappikon, tekst, lyd / visuelle klipp, varemerker og grafikk. Bruk av www.smai.no tillater deg ikke å modifisere, overføre, laste ned eller bruke noe materiale fra dette nettstedet til noe personlig, offentlig eller kommersielt formål (unntak kan gjelde).

14. Personvern

14.1 Vi har iverksatt sikkerhetstiltak for å samle inn personlig informasjon og oppbevare den sikkert i systemet vårt. Vi gjør dette ved å tilby et passord beskyttet registrering som du kan redigere når som helst når du er registrert.

14.2 All informasjon vi mottar lagres i databasen vår som er sikret mot uautorisert tilgang eller bruk.

14.3 For å overholde loven vil vi ikke godta registreringsforespørsler fra noen som er under 18 år.

14.4 Vi handler ikke, overfører eller selger personlig informasjon til andre enheter som ikke er tilknyttet SMAI NORGE. Vi kan imidlertid dele viss informasjon som er nødvendig for å drive vår virksomhet, for forsendelsesformål eller for å tilby deg den beste kundeservicen. Informasjonen vil bare bli gitt til pålitelige tredjeparter som godtar å holde denne informasjonen privat, og de eneste andre tilfellene der vi kan dele personlig informasjon vil være hvis loven krever det.

15. Kommunikasjon

15.1 Innholdet i e-post sendt av SMAI Pty Ltd eller en av dets relaterte enheter "SMAI NORGE" er synet til avsenderen eller den oppgitte forfatteren og gjenspeiler ikke nødvendigvis synet fra SMAI Pty Ltd.

15.2 Innholdet i e-post sendt fra SMAI Pty Ltd eller en av dets relaterte enheter "SMAI NORGE", inkludert vedlegg, er en konfidensiell kommunikasjon mellom SMAI NORGE og den tiltenkte mottakeren. Hvis du ikke er den tiltenkte mottakeren, er all bruk, forstyrrelse, utlevering eller kopiering av denne e-posten, inkludert vedlegg, uautorisert og uttrykkelig forbudt. Hvis du har mottatt en e-post ved en feiltagelse, kan du kontakte avsenderen umiddelbart og slette e-postmeldingen og eventuelle vedlegg fra systemet ditt.

15.3 Selv om vi har sørget for å sikre at vedlegget (ene) (hvis noen) til e-postene våre er virusfrie, kan vi ikke og garanterer ikke at det er fritt for feil eller virus. Vi anbefaler at vedlegg skannes med den nyeste antivirusprogramvaren før de åpnes.

15.4 Eventuelle fakturaer sendt av SMAI Pty Ltd eller en av dens tilknyttede enheter "SMAI NORGE" er konfidensielle og inneholder kommersielt sensitiv informasjon og konfidensiell informasjon om SMAI NORGE. Den tiltenkte mottakeren eller dets tilknyttede selskaper må ikke utlevere denne fakturaen til noen tredjepart eller bruke informasjonen i den til noe annet formål enn som en registrering av forespørselen og kravet om betaling for varene / tjenestene som er angitt i denne fakturaen. Hvis du ikke er den tiltenkte mottakeren av denne fakturaen eller et tilknyttet selskap, må du umiddelbart ødelegge denne fakturaen.

15.5 All utlevering eller uautorisert bruk av informasjonen i fakturaer sendt av SMAI Pty Ltd eller en av dens tilknyttede enheter "SMAI NORGE" er uttrykkelig forbudt.

FIRMA DETALJER
SMAI NORGE
Yngvar Nilsen Import-Salg
Askeveien 17
4515 Mandal
Norge

smai@online.no
Organisasjons nummer: 986255656
© Copyright 2024 SMAI Norge
Site by Process
close
Sale

Unavailable

Sold Out

Back to the top